Kdo jsem?

Josua

Zdravím vás, jsem Jaroslav Kovář ala Josua. Je mi přes třicet a dlouhou dobu se zabývám duchovním vývojem a poznáváním sebe sama. Jako spousta z vás, jsem prošel několika různými systémy a zkoušel, která z těch cest je ta pravá.

Něco osobního

Pocházím ze střední Moravy, kde jsem pár let vyrůstal, pak jsem se přestěhoval na severní Moravu a dnes žiji v centru Ostravy.

Pracuji jako programátor a v soukromí se zabývám duchovním vývojem, mystikou a magií. Kdysi jsem hledal cestu, jak skloubit běžný život v tomto materiálním světě a práci na duchovním růstu. Nyní již cestu mám a vím, jak na to. A tak jsem se rozhodl, jednak poskytovat tyto znalosti těm, co o ně mají zájem, a také prezentovat a zveřejnit některé moje poznatky.

Jsem šťastně ženatý s mojí milovanou ženou, která je mojí velikou oporou a společně tvoříme velice krásný život. Děti zatím nemáme, ale plánujeme je.

Ve volném čase rád maluji, chodím do přírody, čtu povznášející literaturu a věnuji se běžnému životu (film, kino, společenský život, vaření, občasný sport atd.).

Tak to jsem já.

Zdraví Josua 

Vytvořeno: 20. března 2009  |  Změněno: 3. dubna 2009