Oslava narození dítěte

Protože jsem se i já zařadil mezi šťastné otce a narodila se mě a mojí ženě naše láska, kterou jsme pojmenovali Daniel, tak tedy dochází k situaci, ke které se má smysl postavit s univerzálního hlediska. 

Jedná se o tak zvané „zapíjení narození dítěte“, prý pro jeho zdraví. 

Já vnímám světa a vesmír tak, že zdraví a nemoci se rodí v naší mysli a tudíž nevidím příliš prospěšného v aktu, kdy přátelé a známí rodiny, kde se dítě narodilo, horečně nalévají svá těla alkoholem. Spíše je to jen způsob jak se pobavit a možnost pít alkohol. 

Nic proti tomu kdo chce, může tak činit, avšak nový život by se dle mého vnímání měl oslavovat trochu jiným způsobem. To co jsem se naučil o vesmíru je, že nepřemluvíte vesmír o tom, aby vaše dítě nemělo nemoci či více energie nebo se mu v životě dobře vedlo. Tak nebyl svět vesmír celé universum stvoře a není to dle mě ani záměr našeho života. 

Tento starý zvyk jak mu dnes říkáme „zapíjení narození dítěte“ vznikl dávno a jeho smysl a průběh byl úplně jiný, než si dnes lidé myslí. Dokonce v pozdější době mohl být zneužit k jistým magickým účelům…. 

Jako všichni svobodní rodiče si přejeme, aby se náš syn měl tak nejlépe jak on sám bude chtít. A to jak v zdraví, tak ve všech věcech které bude prožívat ve všech světech. 

Jako oslavu jeho narození jsem se rozhodl zorganizovat trochu jinou akci, než se u nás většinou dělá. Jedná se o vzdání holdu novému životu, který přišel mezi nás. Tato akce nemá společného nic s alkoholovým opojením, či alkoholem, jedná se o kratší setkání, kdy se přátelé rodiny sejdou a společně vzdají hold novému životu. Protože mnoho lidí neumí přijmout to, že to nebude alkoholová seance, tak jsem se rozhodl tuto akci nyní uskutečnit v místě, kde se alkohol nepodává. 

Takové místo, může být čajovna nebo jiné místo s podobným naladěním.

Akce by mohla probíhat doma, ale protože doma je malý žena v šesti nedělí a přece jen panelákový byt pro větší počet lidí není uzpůsoben tak, doma takovou akci udělám, teprve až budeme mít vlastní pozemek, kde takovou akci můžeme zorganizovat společně s miminkem a maminkou. 

Průběh takové akce bude velmi jednoduchý, klidné a pohodové posezení, popití dobrého čaje. Dobrá společnost přátel přinese mnoho pozitivního jak pro nový život, tak i pro celý vesmír. 

Pokud však pro vás „zvyk“ (zlozvyk) popíjení alkoholu jako oslava nového života je důležitá, doporučuji nezúčastňovat se takové akce. 

S láskou zdraví Josua

Vytvořeno: 16. ledna 2011  |  Změněno: 16. ledna 2011

    Komentáře:

  • pepa - realce na "?josua? - cože?
    17. prosince 2011
  • Až nastane doba a vy odložíte svůj současný oděv(tělo), k čemu vám potom budou pravidla pravopisu, tvorba souvětí atd. To jsou jenom podružné věci, není důležitější práce na sobě?
  • holič - :o)
    16. října 2011
  • Každý v článku najde přesně to, co v něm hledá, já za článek a za stránky moc děkuji, je to velice inspirativní, hodlám dnes přečíst celý Váš web a těším se, co zajímavé se ještě dozvím. Díky
  • ?josua? - cože?
    6. března 2011
  • Ahoj, nic ve zlém, ale cítím v Tobě pouze "rádobyfilosofa", který se snaží být zajímavý, ale neumí to. Zkus se možná trochu více věnovat pravidlům pravopisu, tvorbě souvětí a pak se dávej na studium vesmíru...

Přidat komentář

Zde můžete přidat komentář k tomuto článku. Pokud chcete zanechat jen vzkaz nebo máte nějakou připomínku ke stránkám přejděte sem.
Jmeno:  
Nadpis:  
Email:    
Text:  
Opište prosím tento kód.
Kontrolní kód:
Vyhrauzji si zde smazat všechny příspěvky, které nějsou k tématu, obsahují nevhodné vyjádření nebo něco či někoho haní. Děkuji za pochopení Josua.