Výklad karet

O Taroru a výkladu karet bylo mnoho napsáno a najdete spoustu knih a informací o tom, co to je, jak ho můžete používat a tak dále. Já jsem se Tarotem zabýval nějakou dobu a studoval nějaké zdroje, abych ho lépe pochopil. Jenže výsledky se nějak nedostavovaly. Vzhledem k tomu, že Tarot nebyl mým prioritním cílem a je to pro mě jen pomůcka pro můj vývoj, tak jsem tomu nepřikládal mnoho úsilí. Postupem času jsem na sobě pracoval více a více a dostával se dál a získával poznání jak na to. Tarot dnes používám spíše jen jako pomůcku, když si chci ujasnit, co přesně mi na duchovní cestě brání postoupit, nebo chci odhalit nějakou překážku v životě. Pokud mě někdo žádá o pomoc, ať přítel nebo cizí člověk, často zasednu ke kartám a ony mi pomohou pochopit a odhalit odpovědi na pokládané otázky.

Při výkladu z karet u mě nenajdete kolem toho teatrální kousky nebo dokonce snahu o to zapůsobit. Jsem normální člověk jako vy a tím, že jsem vytrénoval své vnímání tak, abych vnímal energie, které jsou kolem nás, mohu pomoci hledajícím nebo nemocným lidem s jejich obtížemi.

Služby

Proto jsem se rozhodl, že budu poskytovat výklad karet všem lidem, kteří mají zájem. Pokud hledáte cestu a nevíte si rady, máte osobní problémy či, stále jako já kdysi, kmitáte v cvičeních a nedaří se vám pokročit, mohu vám nabídnout pomoc. Pokud máte zájem, ozvěte se na můj email.

Cena za každou započatou půl hodinu: 250 Kč.

Místo: Ostrava (Pokud jste odjinud, napište, nějak se domluvíme.)

Čas výkladu bývá tak 20-60 minut, podle vašich požadavků a přání.

Vytvořeno: 20. března 2009  |  Změněno: 26. března 2012