Zkušené vedení při "Shank prakshalan krija"

Protože mě již více lidí oslovilo s dotazy ohledně této kryi, vzhledem k mojí mnoholeté praxi, jim mohu odpovědět na jejich nejpalčivější otázky ohledně toho jak to provádět. Rozhodl jsem se, že mohu pro zájemce udělat přednášku ohledně tohoto očistného procesu. Součástí přednášky by bylo i to jak provádět tuto očistu nejen na fyzické úrovni ale i jinak energeticky.

Pro ty co nemají zkušenosti a nemají odvahu nebo se jim to nedaří, mohu nabídnout také své služby jako průvodce touto očistnou kůrou. Celý proces se muže uskutečnit u vás doma a nebo bude li více zájemců najednou sehnal bych prostory a uskutečnili bychom to společně. 

Je velmi doporučováno ve všech literaturách, aby jste alespoň poprvé podstoupili tuto metodu očisty pod zkušeným vedením. Věřím, že vám toto zkušené vedení mohu nabídnout. 

Máte-li zájem o tuto metodu, dejte mi vědět, buď individuálně, nebo ve skupinách. Napište vaši představu a domluvíme se. 

Pro představu uvádím celý postup heslovitě, co by se pod vedením instruktora mělo udělat.

  • 30 minut přípravy a ukázka 5 ti asán s vyzkoušením jak s provádějí.
  • Samotný očistný program trvá tak 2-4 hodiny, dohlížení na správné provádění asán a celý průběh očisty. Podle toho zda někdo dělá i očistu žaludku a nosních dutin.
  • 30 minutová relaxace a poslech relaxační hudby.
  • 1 hodina Jídlo pro vycpání střev.
  • 30 minut závěrečná informace a jak a co jíst + ukázka jak celý očistný program po 3-4 dnech dokončit.

Celkem je to tak 4,5-6 hodin. Začít je nejlepší tak kolem 7-8 hodin ráno.

Máte li tedy zájem dejte vědět rád vám s tím pomohu.

S láskou a úctou zdraví Josua

Vytvořeno: 31. března 2011  |  Změněno: 31. března 2011

    Komentáře:


Přidat komentář

Zde můžete přidat komentář k tomuto článku. Pokud chcete zanechat jen vzkaz nebo máte nějakou připomínku ke stránkám přejděte sem.
Jmeno:
Nadpis:
Email:
Text:
Opište prosím tento kód.
Kontrolní kód:
Vyhrauzji si zde smazat všechny příspěvky, které nějsou k tématu, obsahují nevhodné vyjádření nebo něco či někoho haní. Děkuji za pochopení Josua.